Over mij

Voor mij is het belangrijk in het leven dat ik kan kiezen. Kiezen in welke situaties ik wel en niet wil werken, kiezen hoe ik wil reageren en hoe ik met anderen om wil gaan. Ik ben iemand die kijkt naar waar ik wel invloed op heb en niet waar ik geen invloed op heb.

Met passie voor professioneel begeleiden


Het kiezen en invloed kunnen uitoefenen op situaties geven mij een groot gevoel van vrijheid. Dit kleurt mijn manier van werken als supervisor en (team)coach. Ik ga op zoek naar iemands unieke manier om met zaken om te gaan. Ik ervaar in mijn contact met mijn klanten dat ik een groot vertrouwen heb in de oplossingen die men zelf bedenkt. Vaak word ik verrast door een oplossing of een inzicht die ik zelf nooit had kunnen bedenken.

Ik ben een snelle denker en heb daarnaast vaardigheden ontwikkeld om met aandacht en rust te luisteren, vragen te kunnen stellen en om de ander een spiegel voor te houden. Ik vind het mooi om mensen op eigen kracht in beweging te zien komen. Ik inspireer en daag mijn klanten uit om optimaal gebruik te maken van alles wat ze in huis hebben en heb daarbij aandacht voor veiligheid en vertrouwen.

 Ik heb een positieve levensinstelling, ben licht van aard en gebruik humor in mijn werk. Ik gebruik naast het praten ook creatieve werkvormen waarbij ervaren kan worden wat speelt. Ik kan erg genieten van de mooie gesprekken met mijn klanten en als het in een team weer gaat stromen.

 

Naast mijn werk als supervisor en (team)coach ben ik voor diverse organisaties vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen bij De Vertrouwenspersoon (www.devertrouwenspersoon.nl) en muziektherapeut (sinds 1990) in de kinder- en jeugdpsychiatrie.

Registraties

Ik ben:

  • Geregistreerd als Supervisor bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching, (LVSC) registratienummer: OTG001-S
  • Geregistreerd als Registercoach in het register van De Kamer voor Coaching van de LVSC, registratienummer: OTG001-RC
  • Gecertificeerd Vertrouwenspersoon bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVVV), kenmerk: L 1099
  • Geregistreerd als Muziektherapeut bij de Stichting Register Vaktherapeutische Beroepen (vaktherapie), registratienummer: 1232