Over mij

Het begeleiden van mensen en teams als coach of supervisor heeft mijn hart. Het zien ontstaan van beweging creëert energie, verbinding en plezier in mijn werk. Ik daag mijn klanten uit om in beweging te komen en zo zelf een gewenste verandering in gang te zetten. Een ontwikkeling die op eigen kracht tot stand is gebracht geeft voldoening . Soms moet de eigen kracht worden (her) ontdekt en ontplooid om hem goed in te kunnen zetten. Door vragen te stellen help ik de ander om het eigen verhaal te onderzoeken en kan de ander zelf  tot een ontdekking of nieuw inzicht komen. 

Met passie voor professioneel begeleiden


Voor mij is het belangrijk in het leven dat ik kan kiezen. Kiezen in welke situaties ik wel en niet wil werken, kiezen hoe ik wil reageren en hoe ik met anderen om wil gaan. Ik ben iemand die kijkt naar waar ik wel invloed op heb en niet waar ik geen invloed op heb.  Dit vergroot mijn gevoel van vrij zijn als mens en kleurt mijn manier van werken als supervisor en (team)coach. Ik ga op zoek naar iemands unieke manier om met zaken om te gaan. 

Ik ben een snelle denker en heb daarnaast vaardigheden ontwikkeld om met aandacht en rust te luisteren, vragen te kunnen stellen en om de ander een spiegel voor te houden. Ik vind het mooi om mensen op eigen kracht in beweging te zien komen. Ik inspireer en daag mijn klanten uit om optimaal gebruik te maken van alles wat ze in huis hebben en heb daarbij aandacht voor veiligheid en vertrouwen.

 

Ik heb een positieve levensinstelling, ben licht van aard en gebruik humor in mijn werk. Ik gebruik naast het praten ook creatieve werkvormen waarbij ervaren kan worden wat speelt. Ik kan erg genieten van de mooie gesprekken met mijn klanten en als het in een team weer gaat stromen.

 

Naast mijn werk als supervisor en (team)coach ben ik voor diverse organisaties vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen bij De Vertrouwenspersoon (www.devertrouwenspersoon.nl) en muziektherapeut (sinds 1990) in de kinder- en jeugdpsychiatrie.

Registraties

 

  • Supervisor bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching, (LVSC) registratienummer: OTG001-S
  • Registercoach in het register van De Kamer voor Coaching van de LVSC, registratienummer: OTG001-RC
  • Vertrouwenspersoon bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVVV), kenmerk: L 1099
  • Muziektherapeut bij de Stichting Register Vaktherapeutische Beroepen (vaktherapie), registratienummer: 1232