Sterk Netwerk en hoe wil je overkomen?

Op 14 februari 2013, het was Valentijnsdag, heb ik bij Ozebo een Sterk Netwerkbijeenkomst bezocht.

 

Op deze middag kregen we handvatten aangereikt hoe wij ons eigen netwerk en dat van anderen kunnen versterken. Met 120 ondernemers was het een drukte van belang; er werd druk zakelijk geflirt. Als ik naar een netwerkbijeenkomst ga stel ik mijzelf altijd de vraag: wat voor beeld wil ik van mijzelf neerzetten, hoe wil ik overkomen? Een betrouwbare en serieuze supervisor en coach die goed weet waar ze mee bezig is en die resultaatgericht werkt of toch ook nog wat anders.

 

Nu ben ik van nature open en heb ik een rechtstreekse manier van mensen benaderen. Ik hou van humor en van verdieping. Door het Sterk Netwerkspel dat we op deze middag speelden, kon ik goed zowel mijn serieuze als mijn meer speelse kant neerzetten en dat beviel goed. Ik had leuke gesprekken en ook een voor mij waardevol gesprek met een verzekeringsman waarbij ik direct dacht: saai vak. Niets  bleek minder waar.

 

Deze middag heeft voor mij opgeleverd dat ik mijzelf op een prettige manier heb kunnen profileren als supervisor en coach maar ook dat ik mijn eigen netwerk en dat van anderen heb kunnen versterken.